Tanfolyamok - MDS

Frissítések

  • 09.05 - Felkerültek a 2015/16-os tanév órarendjei!
  • 08.22 - Felkerültek a beiratkozások időpontjai!
  • 08.19 - Mivel korábbi képeink mindenki látta már, csak pár ízelítőt hagytam fenn az oldalon, így több új kép fér fel a következő évben!
  • 12.28 - Halloweeni képek is kerültek fel az oldalra!
  • 12.27 - Új képek kerültek fel az Ádventi pillanatok táncgáláról!

MDS Rádió

Respect

Kapuvár

Tanfolyamok


Ha lemaradtál a beiratkozásról semmi gond!
Pótbeiratkozás elérhetőségeinken!
Hívj minket bátran!

Helyszínek:

Fertőszentmiklós

Kapuvár

Csorna

Rábatamási

Beled

KÉRJÜK A JELENLEG IS MDS TAGOK IS IRATKOZZANAK BE ÚJRA AZ ISKOLÁBA, HISZ CSAK ÍGY TUDJUK KIALAKÍTANI A VÉGLEGES CSOPORTOKAT!

 

Órarendeket a főoldalon a hírek menüpont alatt közzétettük!

Mozgásformáink:

Kreatív gyerektánc: Óvodás korosztály részére (3,5-6éves korosztály számára). Heti 1* 60perc.  Óra célja:Kreatív, játékos formában a gyerekek tánc és mozgás iránti szenvedélyének kiteljesítése.

Óra elemei: alap tánc és rend gyakorlatok megismerése, csapat munka és fegyelem fontosságának megtanulása, alap torna gyakorlatok, tánc mozdulatok elsajátítása

Esztétikus testképzés: Kisiskolás csoport (1.,2. oszt) Heti 2*60 perc. A megváltozott élethelyzethez alkalmazkodva fejlesztjük tovább a korábbi ovisok mozdulatait, fegyelmét, csapat munkáját. Az órán moderntánc technika segítségével ismerik meg mégjobban a gyerekek testüket, képességeiket és erősségeiket!

MDS vegyes stílusú táncórák (hip-hop, modern tánc): Iskolás kortól heti 2*90perces foglalkozások. (Korosztályos bontás: gyrek, junior, felnőtt, senior) Egyik órán moderntánc stílusban fejlesszük gyerekek tudását, másik órán pedig hip-hop táncokkal ismerkedhetnek meg a kicsik és nagyok. Ajánlom ezt az órát azoknak akik azt szeretnék, hogy teljes legyen az MDS élmény!!!

Break: ITT VÉGRE CSAK A FIUKÉ A FŐSZEREP!!! Ezen az órán várunk minden mozogni vágyó fiut akár már nagy csoportos kortól! Az órán break és hip-hop táncokkal, valamint break akrobatikával ismerkednek meg a résztvevők.

 

Body art felnőtteknek: bővebb info: www.fittmozgas.5mp.eu

Pilates felnőtteknek: bővebb info: www.fittmozgas.5mp.eu