Egy rémesen jó délután...

Már hagyományként ismét megrendeztük tánciskolánk Halloween buliját. Kérdezhetnénk, hogy mi szükség van megünnepelni egy olyan szokást, ami nem őshonos magyar, nem a mi kultúránkhoz tartozik?!

A válasz, hogy a csapatépítés, csapat szellem erősítése. Gyerekek szeretnek jelmezbe bújni, kortársaikkal és hasonló érdeklődési körű emberekkel lenni, a táncosok pedig a színpadi léthez való vonzódásuk miatt még inkább érdekli a sok jelmez, díszlet tánc.

Ezt az igényt elégítjük ki egy Halloween buli keretein belül.

A készülődést már a buli előtt megkezdődött, mindenki lázasan próbálgatja kitalálni minek öltözzön, milyen legyen a sminkje, és a nagyobbak még a díszletek elkészítésében is segétkeznek.

Idén is köszönjük a felnőttek, a felnőtt breakes és a modern haladó csoport közreműködését a diszítésben, akik évről évre segítenek az előkészületekben.

DE térjünk vissza a bulihoz! Október 27.-én 17 órára elkészültek a díszletek, és megnyitottuk kapuink. Ismét sokan voltunk, színvonalas jelmezekben és egy fergeteges délutánt töltöttünk együtt.

Volt zene, tánc, kreatív feladatok, versenyek, és sok-sok móka és kacagás!

A már megszokott jelmez verseny és tökfaragó verseny mellett újdonságként Instagrammos fótó versenyt is hirdettünk, és kiválasztottuk az est legtöbbet táncoló bulizóját is.

21 órától már felnőtt vendégeink , szülők is megérkeztek akikkel éjfélig tovább folytatódott a buli.

Mi jól éreztük magunk, reméljük ti is!

Az eseményről fényképeket a galériában találtok!

Legközelebb a Karácsonyi gálán találkozunk!