Rabi Imre

MDS alelnök, Hip-hop és breaktánc oktató, aerobic edző

Általános iskolás koromban kezdtem el táncolni, elsősorban néptáncolni mivel akkor még más lehetőségem nem volt.Majd évekkel később kipróbáltam a show táncot ahonnan gyorsan jött a váltás , amikor is egy verseny alakalmával találkoztam a hip hop-al mint táncművészettel.

Mostmár több mint 20 éve foglalkozom a hip hop táncokkal, elsősorban az Urban Dance által magában foglalat stílusokkal.-Popping,-Locking,-House,-Hip Hop , -Break dance.

Eleinte a versenyek alkalmával csak Show kategóriákban indultam az egyénitől a csoport a kategóriákig , de ezt felváltották az undeground battle versenyek ahol ténylegesen az improvizásiós tudás is számít.

Mind külföldön szomszédos országokat bejárva,mint idehaza több kimagasló eredményt értem el.

Most elsősorban a fő célomnak tartom hogy kollgéanőmmel felépített 2008 óta meglévő tánciskolánk diákjainak adjam át a tudásom tapasztalataimat. Bemutatva megismerteve a Hip hop táncstílusokat , némi Showal fűszerezve , a nagyközönségnek tanítványaimon keresztűl.

Mindezek mellett több hip hop verseny zsűrije és szervezőjének is elmondhatom magam , többek között Urban Dance Kupa Kapuvár, illetve a mai napig évről évre megrendezett Gangster Challenge nevű táncversenyt Kapuváron.

A mai napig aktívan táncolok, tanítok, ha felkérést kapok zsűrizek és a versenyzésben is helyt állok.

Fő célomnak tartom a meglévő tánciskolánk tanulóink képzését, és közösségünk öszzetartását.